Wie is Sonja Versteegen

Mijn naam is Sonja Versteegen (1975), ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Zo’n 20 jaar geleden ben ik in contact gekomen met diverse natuurgeneeswijzen. Deze behandelingen gaven mij veel energie en kracht waardoor ik mij meer en meer ging interesseren in spiritualiteit en natuurgeneeswijzen. In 2006 ben ik begonnen aan de opleiding voor Voetreflexzônetherapie bij de Bond van Europese Reflexologen (B.E.R.). Oktober 2007 heb ik mijn diploma behaald, sindsdien ben ik Beroepslid van de B.E.R.  In augustus 2008 opende ik mijn eigen praktijk. Hierin begroet ik je graag om een van de diverse behandelingen te ondergaan. Naast voetreflexzonetherapie kan je bij mij ook een ontspannende Indiase Hoofdmassage of klankmassage boeken en/of een Reiki behandelingen.

Deze behandelingen zijn een aanvulling op, en geen vervanging van, de reguliere geneeskunde.

De praktijk is aan huis gevestigd en bevindt zich direct naast het huis op de begane grond. De behandelruimte is ook voor mensen die minder goed ter been zijn toegankelijk. De ruimte is licht ingericht en voorzien van een comfortabele massagetafel. De behandelingen vinden op afspraak plaats. Voor een afspraak of informatie kan je telefonisch of per mail contact met mij opnemen.

Graag heet ik je van hartelijk welkom in mijn praktijk.

Namasté,

Sonja